General
About us
Portfolio
ContentWHO IS ...
Wie

Betekenis:
Empyreal staat voor ruimtelijk paradijs, bijna bovenaards uniek en sommige mensen bestempelde eerder mijn werk als zodanig, vandaar dat de naam "Empyreal" als geste naar hen toe heb gekozen.

Empyreal is dan ook niet zomaar een aanbieder van grafisch- dan wel web-design en webhosting, maar onstaan uit een samenloop van jaren langer ervaring en het noodlot. Waar door bedrijfsmatig handelen, plaats heeft gemaakt voor hobbymatige invulling geven aan tijd en creatieve drang. Door de jaren heen ervaring te combineren, opgedaan zowel vanuit eigen werkplek tot op lokatie op velerlei gebied, maakt dat Empyreal bruist van creatieve ideeën en inzichten.


Ontwerpen en aanleg van o.a. ;
Tuinen.
Vijvers en andere waterpartijen.
Stallen en overige dieren verblijven.
Kleine bouwwerken als blokhutten, schuttingen, pergola's etc..
Ontwerpen en maken van exclusieve meubelen. (hout en gestoffeerd)

Ontwerpen, uitwerken en vervaardige van o.a. ;
Exclusieve meubelen.
Woning Interieurs
Voertuigen (gemotoriseerd en koetsen)


Creëren van sfeer middels;
Grafische afbeeldingen en uitingen.
Aanbrengen van decoratieve materialen.
Bloem decoratie's
etc.

 


Vooral de enorme tijdspanne dat ik actief ben met ontwerpen/crëren en de enorme veelzijdigheid en bouwkundige achtergronden, maken dat Empyreal Designs uniek is.

Dúúr ?
Nee, Empyreal is uit hobby voort gekomen en heeft géén commerciële inslag en als zodanig een extra service aan goede doelen en zij die goede doelen ondersteunen.

   

 

Copyright @ Empyreal , Created by Modern Designer NLDesign provided by Modern Designer NL - your source for lots of intresting stuff !