General
About us
Portfolio
Content


WEB-DESIGN
Méér dan wat teksten en afbeeldingen plaatsen

Tegenwoordig kan iedereen wel plaatjes en tekst op het internet plaatsen en dat gebeurd dan ook massaal. Hier door puilt het internet uit van de websites en word de noodzaak steeds groter om daar nog uit te springen met je website. De tekstuele inhoud is uiteraard van belang om inhoudelijk met uw verhaal/product kennis te laten maken. Maar daar naast is het vooral van groot belang dat de website uitnodigt om te bekijken en ook terug te komen. Hier komt een stukje wetenschap en psychologie om de hoek kijken. Ik zal u niet al te inhoudelijk gaan vertellen wat dat allemaal betekend maar één voorbeeld wil ik wel geven.

Het is wetenschappelijk vastgesteld dat mensen op internet een pagina éérst scannen en niet meteen begint met lezen. Een goede website is dus méér dan zomaar even een brok tekst en wat plaatjes plakken. Net als dat het binnen het bedrijf van belang is om een juiste indeling, routing én belichting te gebruiken, is óók de uitstraling van uw website bepalend voor succes.

Pasklare oplossingen
Of het nu om een bedrijf, vereniging of ander soort organisatie gaat, een website dient qua uiterlijk herkenbaar te zijn als zijnde de virtuele vertaleing van het bedrijf, de vereniging of organisatie. Zo dient niet alleen het logo herkenbaar te zijn maar de gehele web opgeving. Daar naast moet een website mensen uitnodigen en liefst vast houden dan wel de aandrang verwekken om herhaaldelijk terug te keren.
Bedrijfsmatig


Voorbeeld van zakelijke website in portfolio-webdesign
staan nog meer voorbeelden
Uw websiteis is bedoelt om informatie te verspreiden en vooral om uw omzet te verhogen !
 
Uw product of dienst dient centraal te staan en moet overzichtelijk en snel aan te roepen zijn want ook voor uw bezoeker betekend "tijd = geld"
 
Het is echter wél zaak dat dit in een passenden en aansprekende en prettige omgeving plaats vind anders komen bezoekers beslist niet meer terug


Vereniging en/of Club
Een eigen website voor je vereniging of club, is haast niet meer weg te denken uit ons huidige leven.

Voorbeeld van zakelijke website in portfolio-webdesign
staan nog meer voorbeelden
 
Gezien budget en andere zaken, ziet men vaak dat binnen de club ergens wel iemand rond loopt die meent wel een website te kunnen bouwen voor weinig.
 
Enerzijds is het prijzenswaardig dat men wat voor de club over heeft maar helaas blijkt dat veel van dergelijke sites eigenlijk een heel triest aanblik geven. Sponsoren vinden word steeds moeilijker gezien de huidige markt ontwikkelingen. Dit betekend dat áls een bedrijf al bereid is om te sponsoren, ze wél veel grotere eisen stellen dan tien jaar terug toen alles nog kon !

Ook de website van een club of vereniging dient dan ook aan vele eisen te voldoen. Natuurlijk mag het informeler maar het moet er wél netjes uit zien en allemaal werken. Sponsoren willen namelijk niet gelinkt worden met zaken welke afbreuk kunnen betekenen voor hun eigen product.


Web design is meer !


Webdesign betekend méér dan alleen maar goede teksten etc. knippen en plakken. Men moet de cliënt vooral heel goed aanhoren en daar waar nodig, van goede adviezen te voorzien. Maar tegelijkertijd heel goed bedenken dat het wél de website van de client moet worden en niet de website van de webdesigner. De juiste routing maar óók de juiste fonts, beeltenissen en kenmerken zo dat de klant zich herkent in de website. Kleine psychologisch lokkende items onopzichtelijk plaatsen om bezoekers aan te moedigen en vooral ook terug te halen naar de website.Méér info en voorbeelden !


In de afgelopen jaren is er natuurlijk heel veel materiaal gekomen en graag zou ik u dat allemaal willen laten zien, al is dat inmiddels eigenlijk al onmogelijk geworden. Tóch heb ik het een en ander voor u bij een gebracht en kunt u terug zien in mijn portfolio web-design.

Feitelijk kan Empyreal NL u het meest denkbare leveren en blijven onderhouden zodat u zelf nergens omkijken naar hoeft te hebben.

 

Copyright @ Empyreal , Created by Modern Designer NLDesign provided by Modern Designer NL - your source for lots of intresting stuff !