General
About us
Portfolio
Content


WEB-HOSTING
Méér dan hosting alleen

Natuurlijk kan men tegen zeer aantrekkelijke prijzen domeinnamen registreren en websites hosten ! Maar Empyreal onderscheid zich ook hier duidelijk van gewone registars. Empyreal heeft een onderliggend extra doel en wel om goede doelen met maatschappelijk belang te ondersteunen en het mogelijk te maken om zich op internet te laten zien waar dat anders onmogelijk zou zijn. Zij kunnen naast domeinregistratie en webhosting extra begeleiding krijgen bij het opzetten van hun site en in bepaalde gevallen kan de gehele webbuilding en onderhoud voor onze rekening genomen worden. Mits men aan bepaalde voorwaarde voldoet. De hoofd voorwaarde is uiteraard dat ik persoonlijke betrokkenheid moet voelen bij hun aktiviteiten.

Empyreal bied o.a.


Algemene doelen;

    Whiplash Nederland
    Whiplash Informatie
    Motorongeval nl

Totall eu (webring project)
    Totall eu
    Aircooled
    Aquarium
    Chevyvan (uiteindelijk vanclub.nl)
    Huisdier
    Marktplaats
 
Specifieke doelen
    GSX-R Fansite

Example of exclusive website
    Les Haricots (sixtees band)
    VANclub Nederland
    Allround Alarm
     
Latest NEW !
    De Koraalvis
    Aquadesign-x
    Uniek wonen in Aalst-Waalre
    Seareef
     
     

Een website is als het ware het voorportaal van een gebouw. Daar zit een bedrijf, vereniging of andere onderneming achter. Staat men dit portaal niet aan, zal men de onderneming verder niet snel betreden.

Wij staan garant voor kwaliteit !


Daar voor hebben we onze server's in een zogenaamde High Availability Cloud staan. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook ! Mocht een server bijvoorbeeld plots uitvallen dan word dit automatisch opgevangen door andere servers waar door er geen downtime is ! Verder is alle data op een volledig redundante SAN opgeslagen en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor uw data veiliger is dan ooit. Ook zijn alle webhosting servers voorzien van workload balancing: Een server word op basis van de huidige drukte automatisch het nodige vermogen geleverd.

 Méér info en voorbeelden !


In de afgelopen jaren is er natuurlijk heel veel materiaal gekomen en graag zou ik u dat allemaal willen laten zien, al is dat inmiddels eigenlijk al onmogelijk geworden. Tóch heb ik het een en ander voor u bij een gebracht en kunt u terug zien in mijn portfolio onder web-design.

Feitelijk kan Empyreal NL u het meest denkbare leveren en blijven onderhouden zodat u zelf nergens omkijken naar hoeft te hebben.

 

Copyright @ Empyreal , Created by Modern Designer NLDesign provided by Modern Designer NL - your source for lots of intresting stuff !